Sunday, July 8, 2012

salam ketemu lagi~

assalamualaikum pembaca blog RZ. 
first of all, RZ ingin meminta maaf sekiranya kalian semua merindui coretan RZ, oh ye sebelum RZ berceloteh dengan lebih panjang lagi, RZ ingin meminta maaf sekiranya sudah lama RZ menyepi. RZ sibuk sangat. sekarang ni RZ sudah habis untuk tahun pertama, next sem RZ akan menempuh tahun kedua. makin mencabar buat RZ dan kawan-kawan.

RZ berada di UPM sekarang kerana ada latihan pusat untuk silat, MASUM. kalau tak tahu MASUM itu apa, sila rujuk google. hee~ :D RZ adalah antara pesilat yang hebat! RZ menggalas tanggungjawab untuk menang. untuk family, untuk yang tercinta. :) doakan kemenangan RZ ok! RZ mahu membawa pulang medal! kalau ada rezeki lebih, RZ mahu beli DSLR. hee~ impian RZ sejak dulu lagi. doakan ye kawan-kawan.

permudahkan urusan RZ di sini dan doakan yang terbaik buat RZ dan wakil UPM yang lain ok. terima kasih kerana sudi membaca. :)

RZ tidak tahu mahu membebel apa, tapi RZ harap anda semua memafkan apa sahaja yang pernah RZ janjikan sebelum ini ya. RZ betul-betul sibuk dengan urusan akademik dan kokurikulum. jika anda semua mahu tahu, RZ jarang ketemu Mrs V. see? RZ memang sibuk. terbengkalai blog RZ ni.

kesian Mrs V, RZ sibuk sampai terlupa untuk menghantar berita tetapi RZ tidak pernah melupakan dia. kan sayang? sabarlah, semua ni aku buat demimu. kau tetap di hati jika itu yang tertulis buat kita. aamiiin~ aku tahu kau seorang yang sabar, bersabarlah sayang, dugaan itu pasti akan hadir untuk menguji kekuatan cinta kita. janji Allah itu pasti, jika benar kau milikku, akan tiba hari itu. i'll always here for u. :)





**************************




wei korang tak pelik ke kalau RZ yang post entri ni? hehehe. ni sume keje ila la! hahaha. Mrs V kesayangan RZ la sapa lagi yang tahu password dan suka sangat mengehack remaja zaman. huhu. setelah geram blog ila yg comel tu diburukkan oleh hackers, ila pun hack balik blog RZ sebab nak balas dendam! gurau!

sebelum ni pun pernah jugak~ g entri INI

ila rindu dia sebenarnya. tu sebab datang mengacau, yang kat atas tu semua luahan hati ila, bukan dia, harap pembaca RZ jangan marah ila k. ila minta maaf. lagi satu, kalau ada yang pelik2 tu sume kerja ila. haha. ;p bosan tengok RZ tak hupdate ila tolong la post entri~ :)




TERIMA KASIH !

0 comments:

segala isi di dalam blog RZ adalah hak cipta terpelihara